Friday, May 28, 2010

sedeyh lah mau cakap


Salam~

baru balik dating buat kali terakhirnya sebagai dua orang student unim..huahahaa.afta dis, x dpt jumpa selalu dah.masing2 jauh.....xpela kan..macam la jauh, selangor n melaka..2 jam je..so, xpela diane..gedik tol nk nangis bagai...=)..2day merupakan last day aku berada kat unim ni setelah berhempas pulas setadi selama 4 thn..sedey laaaaaaa.tinggalkan kwn2, ma b, bilik, n semua lah...isk=(.....dulu before exam, kemain lagi aku nak cepat habis exam, nak cepat habis semua,...tp after sume dah settle rasa mcm mau setadi lagi....x mo keje...mau stay sini lama2....tp apakan daya bdn aku yg keding nih nk halang semua tuh, kan...hurm......... xpela. dah puas nangis sampai bengkak mata. now tgh packing barang, esok mau pergi attend besties wedding, kat kelantan sana..jauh tu......argh.then nak dijadikan cerita, kwn aku yg sorang lagi tuh, yg sama2 nk g kelantan tuh, fr. LCCT x jadi pulak pergi laz minute...ada sumthing urgent....means aku sorang je akan menerbangkan diri g kelantan tuh...woa. mencabar keimanan....tp xpe demi kwn terchenta, aku akan gagahkan diri jln2 sorang2 diri ke kelantan..hope semua selamat la.amin...

kat bwh ni aku lAmPIRkan pelbagai kerenah perangai tebiat aku selama mengedate kan diri tadi kat sh. alam, n sunway...=)









bnyak lg pic ngan b haku sume..nanti aku upload yer..nk packing brg...tenet pon lembap mcm kura2..huhu..daa

0 comments: