Thursday, May 6, 2010

sunway


Salam~

hehehe....mulakan post nih dengan gelak ketawa dulu,...sebabnye aku xtau bila nak start stadi.exam iz juz around da corner morner..17th Mei..=)..ok.lupakan pasal exam. Today, aku n b g menge'date' kan diri @sunway.......x tau nak buat ape nye pasal, sampai 2 movies kitorang bedal...1st movie, IRON MAN 2 and 2nd is IP MAN.HEAVEN wa ckp sama lu!!sampai sakit muntut asyik duduk je..=p


IRON MAN 2 aku rase (pendapat aku lah kan), not bad lah,tapi tapi kan rase cam IRON MAN1 lg bes kot.hehe...entah ler, aku nih, act. x selesa kena dongak 90 degree nak ngadap skrin tuh,..ramai sangat, sampai dah xde seat nak pilih..terpaksa gak la pilih yg seat depan2 (tu je kosong ). depan2 bukan calang depan2 ok, seat ke 3 dr skrin..wuahaha.....iron man nye pasal...aiseh.

After dat, mkn2 @ ole2 bali sebab macam interior design die sgttt cantik n rementik hehe. Aku makan nasi campur bali, n b haku mkn ayam goreng bali ke ape tah name die, air watermelon n mocha blended..total 80++....makanan yg aku order, nasi campur bali...nasik cinonet je , then ada udang, fish fillet, sate lilit, cumi goreng (cumi =udang haha), keropok, sambal belacan, ayam rendang....semua ala2 je rasa die...x worth it kot aku rasa, dengan harga die (rm 33 ).....but b aku nye nasik, cedap.ayam die ok la, sebab sgt besar..tp x rasa rempah pon..macam kosong...better ayam penyet ria lagi lah ....nasi b aku dlm rm 22 camtu...dis restoran mmg cantiklah untuk sesiapa yang suka bergambar, like me!!he3...tp if nk mkn cedap2, ini bukan lah tempatnye.....ayam penyet pon sodap!wah....tetibe teringin nak makan ayam peyet ria..sambal belacan die perghh..pedas x hengat!sodappppp!!!gulp


After kekenyangan n kekechiwaan(aku lah keciwa, b aku ok je, nasi die sodap isk), kitorang tengok pulak IP MAN 2.... dlm cinema tuh aku rase ada 4-5 orang je kot malay, yang lain chinese..huhu...almaklumler, film diorang yer x?..woah.ini filem bes habis ok!!! hurm, pastu kan aku rasa aku sudah jatuh cintan sama itu hero ip man...yes2!!ini series..bukan tipo2 or main2 nih....argh..suke nyer la hai tengok itu hero...COOL habis beb, plus gigi dia cantik, muka comel, n gagah perkasa....i loike! sesiapa yang x gi tengok lagi ip man tuh..satu je nak cakap..RUGILAH KORANG WEH......syiok habis.aku bg 4.9999 bintang boleh? I lebiu lah hero IP MAN (xtau name die, nanti nak google hehe)...

After tuh, kitorang berjalan2, termasuk pulak crocs...pastu TER berkenan pulak crocs baldu (kot) color merah mak ngah , n purple ni....pastu hampa, sebab xde size...kaki aku ni size nye besar gajah, size 7...memang dah habis, yang ada tinggal size cinonet je, 4, 5, and 6..so sad..=(..ingat nak beli tuh, nak pakai time g bandung nanti, comfort sikit kan nak berjalan2 tu,...tp nasib x menyebelahi kaki aku...hehe.xpe yer kaki, nanti cik puan anda carik2 lagi @ mall lain ...hrp2 ada pattern tuh.sgt suke. coz design die simple, n comfort, n ringan n yg plg penting color die menambat hati haku..kuangkuang.godik la hai!..lazly, b haku lak beli selipar die kat situ...aduhai...aku yg beria2 nak beli, die pulak yeh yg merembat..hukhuk..

After balik, g etude house, rembat make up essence mineral (lame dah carik benda nih, nasib baik tadi lalu depan etude house nih ), sudah tu, kitorang pon memamam eskim...makan dah banyak dah aku rasa, but now aku rase tersangatla LAPAR x hengat...humph.gulp.nak tdo sambil bayangkan makan ayam penyet ria...boleh gitu?ok..seperti kebiasaannya, ending post aku mesti suruh korang tgk gambar2 yg aku sempat snap kan.kali nih terlebih banyak snap pulak...haha...dah cakap pun tadi kan, xde ape nak buat...haha...ape lagi....hahaaa..jom tgk jom jom=)..



psst:: Esok banyak benda lagi nak di settlekan...wat pasport, g maybank, g public bank, g alter jeans, etc..haiyoyo...bila mau stadi ni cik diane!! okla..nite semua...=)lebiu all lah!!



motif??ha3

hape tuh

konyang dah hehe

lenguh kaki

shayer pon lenguh kaki juge...after snap pic ini, cepat2 tukar tempat duduk atas kerusi..lega hehe


Actually, banyak lg gambar, next post aku try upload semua yeh..nite2

0 comments: