Thursday, June 10, 2010

ape aku patut buat ekh

Salam~

pagi2 buta nih, ada company cal, suruh aku ambil offer letter kat company die,...work as sales engineer, training 3 month at miri, sarawak, afta training bonded ngan company tu at least 1 year..wt???aku baru nak try2 test sebulan 2 , if x ok aku chow,...tp ada kontrak la pulakkk......haisehman.wut should i do,..wut should i do .......kerja die pulak travel2 g troubleshoot, n deal client , selalu nye ke indon, filipina, vietnam,japan...yes, i do like go travel tapiiiiiiii ada satu site ni kat vietnam ada pork site ( a big no no no ....)..got prob wif ma famili also,..sume mcm x agree aku wat keje nih...wut should i do!!pengsan****

2 comments:

shue said...

company yg dianne cite dl tu ke?
hmmm susah gak ni ade contract..
nk try2 mmg xleh la..nnt kene byr eh kalo cabut?hmmm istikharah dianne..the best..

diAnNe_LuRvInNe said...

yuppy...tu lah..nk istikharah tunggu 3 hari lg...haih....btw, tq shu she!!doakan kwn mu ini hehe...samat blk ke kg halaman-)