Friday, June 11, 2010

banyak pix x upload lg nih...guane

Salam~

banyakkkk gilerr pix2 n aktiviti2 aku yg x sempat lg nk tunjuk n story lg ....masa aku sgt pack dlm 1-3 minggu nih....cehh...bz la sgt..tp mmg bz yeh..x tipo..since after final haritu, mmg x sempat g nak bangun tidur lelambat, bermalas2san, free kan diri tgk tv sambil mkn snack ceh.....after exam, attend wedding kawan kat kelantan, then g bandung, then tlg mak packing bgr2 nk g umrah, now, stay rumah kakak, jadi bibik sementara hahaha....bz kan kan...09 pon jarang da now...baru aku tau kepayahan jadi mak orng nih...hahahahaaa.....itu baru bibik, bukan mak ...jadi mak cmne agaknye kan kan....ok la...starting esok, aku akan try upload gambau2 yg lama tersimpan rapi dlm folder2 kat desktop haku nih....da bersepah folder2 gambau sume...afta upload leh terus cut folder tu masuk dlm hardisk...xde ler kakak aku bising tgk desktop aku bersepah2 ngan mcm2 file...=)ok dokie...now nak uplaod gambar2 time kat bandung kat fb dulu,. dah 5-6 kali kot upload asyik nyer fail ajer....uargh...nak salahkan tenet keh lembap???argh

0 comments: