Tuesday, June 8, 2010

xtau nak letak tajuk ape heh

Salam~

semua sudah selesai.... exam, check out bilik, check out univ, bandung, n now dah ada kat melaka..baru je sampai fr. rumah kakak aku, kat sepang....act, bnyakkk sgt2 story nak cerita (ekh?)...tp now badan sgt mahu rest..sgt penatt...mata pon x leh lama tgk skrin lappy nih...lupa nk gtau kornag yeh, hari ahad lepas, after balik fr. bandung, dgn letih yg teramat sgt,. after borak2, story miry ngan famili aku tentang perihal bandung, aku terus terlelap...x sedar langsung, ....esok pagi bangun, mata sebelah kiri aku sakit, ada keluar mcm air lekit2...then baru aku sedar aku tidur x bukak contact lens....argh..mata aku jadi bengkak n berair, n merah gak...cepat2 aku g specialist mata kat kajang tuh...nasib baik doc ckp xde ape2..x teruk..juz mata x dpt oksigen yg secukupnya...wowowo.....sumpah x nak dah tidur pakai lens....gerun babe tgk mata sendiri....mcm kena tumbuk pon ade...hoh...ok la....asyik dok menguap je nih...nak tidur sudah..later, aku upload bnyk2 gambau di bandung...c u then.=)

0 comments: