Tuesday, December 28, 2010

BeG

Salam~

Today nak cerita pasal beg. yeay da ada beg baru..bukan bag Gucci mahupon Fendi mahupon LV...x adalah berjenama sangat....biasa2 je lah.nanti cakap aku menunjuk nunjuk pulak..hurm, macam mana nak cakap erk..hurm....apa salahnya kongsi kan dengan kawan2 blog....ok. x nak buang masa. jom lah tengok
-
-
-
-
-
-
-
-
-


-
-
-


-

-
-
EYEBAG!(mwahaha kena tipu dush)------------Tadi time tengok2 balik kan gambar2 yang di snap time dahulu kala , n kebelakangan ni (sambil makan keropok mamak tu apa nama ntah sedap)......eye bag makin menjadi2..sgt!!.cet


Nampak eyebag itu..how am i gonna reduce/REMOVE terus eyebag ni....


tuh, amik kau. sEDeBuB aku bg gambar tengok eyebag aku puas2..but sincerely, it seems like it getting worse day by day. fyi, ni pic baru aku ambil dalam 2 hari lepas..n now, la ni, aku rasa macam da semakin teruk heh eyebag ni.series x tipo..kalau lah, ada ubat yang boleh bagi hilang terus eyebag ni, kan best..sekali pakai, terus kasi hilang..macam edit kat photoshop...oh dunia....n for the time being, aku rasa x suka dah muka aku di papparazzikan (ceh, papparazi la sgt ada ke...wuteva lah kan=))........oh my eyebag...

peace!

0 comments: